Välkommen!

Länk till felanmälan

HSB Brf Eken ligger i Rörsjöstaden, nära Värnhemstorget i centrala Malmö.

Föreningen bildades 1948 samma år som huset stod färdigt och består av ett U-format hus i ett slutet stadskvarter. Huset vetter ut mot Föreningsgatan, Celsiusgatan och Bertrandsgatan. Mellan husen finns en fin innergård med altan med grillplatser samt en liten damm. Föreningen består av 71 bostadsrätter i olika storlekar från 1 till 4 rum och kök. Vi har även 6 lokaler varav fyra är bostadsrättslokaler.

Föreningen jobbar med att skapa ett gott boende för våra medlemmar. Det finns tillgång till en fin innergård med grillplatser, gemensamhetslokal och övernattningsrum.

Lång erfarenhet

Förening har många års erfarenhet av bostadsrättsboende och kan därför erbjuda sina medlemmar en trivsam boendemiljö. Letar du efter en bra bostadsrättsförening i Malmö har du hittat det i Brf Eken.
Vår fastighetsskötare ser till att allt hålls rent och ger högsta tänkbara service. Genom att tillsammans jobba mot gemensamma mål har vi lyckats få en förening med bra ekonomi där vi ständigt följer med i en värld av förändring för att kunna tillhandahålla adekvat boende. Bestämda mål och lagkrav efterlevs och genomförs för att ständigt ligga i framkant.

Trygghet

En bostadsrätt i HSB Brf Eken innebär trygghet och vi lägger ner mycket energi på att få medlemmarna att lära känna varandra genom olika evenemang som anordnas under åren ex. sommar- och julfest. Detta i kombination med en driven styrelse med bra mångfald och med upparbetade rutiner har gett en stark ekonomisk bostadsrättsförening att leva och bo i.

Välkommen till Brf Eken i Malmö!