367774

Ownit+Eken=Sant

Efter väldigt stor genomgång av innehåll, pris och framtidsutsikter är avtal för bredband undertecknat. Styrelsen har enligt det mandat styrelsen fick på den ordinarie föreningsstämma i februari äntligen gjort klart med en leverantör för bredband.

 

Fr.o.m. januari 2012 kommer samtliga hushåll inom Brf Eken att ha tillgång till 100/100 Mbit/s bredband samt IP-telefoni plus 25 Gb online lagring.

 

Då Brf Eken har många äldre i fastigheten har vi självklart även tänkt på er. Vill man ej erhålla bredband måste man ansöka om detta till styrelsen då vi inom Brf Eken har 7 reserverade platser till detta. Alla övriga kommer bli debiterade den summa som förmedlas via Ekenbladet som delas ut i nästa vecka.

 

För den nyfikne kan ni läsa mer om Ownit på http://www.Ownit.se vid frågor kan ni alltid maila eller ringa styrelsen.

 

Mer information kommer både från Ownit och Brf Eken brevledes till samtliga.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna

Etikettmoln