367774

TotalFinder

Då internetanvändandet i föreningen har ökat efter att vi införde gemensam bredband har också antalet personer med Apple datorer ökat. Många har dragit av sina lockar från huvudet över att inte Finder (Apples version av Utforskaren) inte kan visa Mappar överst och sedan filer efteråt och bägge i bokstavsordning. Nu finns det en bra produkt på marknaden som är gratis att testa och enkel att köpa om man gillar den - TotalFinder.

 

Här får du tillbaka den känsla du hade i Windows och åter infinner sig lugnet.

 

"Då vi jobbar mycket med filer i styrelsen har det underlättat sorteringen mycket" -Daniel Christiansson, Ordförande Brf Eken i Malmö

 

För er som vill se mer är det enbart att besöka sidan för mer information;

 

http://totalfinder.binaryage.com

TotalFinder Mac

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna

Etikettmoln